2N CONCURS VINYA-CELLER-MASIA DE VINS DE COLLITA PRÒPIA DELS PAÏSOS CATALANS

4 de gen. 2010
Benvolgut amic/ga,

Des del consorci Vinya-Celler-Masia donen la oportunitat als acadèmics, amics i assistents als tastos a participar com a jurat del 2n concurs de vins dels Països Catalans.

Ofereixen la possibilitat de formar part del jurat del concurs de vi, que estarà format per 100 jutges anònims, entre amateurs, professionals i mitjans de comunicació del sector.

Cada jutge rebrà a casa seva 9 vins/caves (6 a la primera fase el mes de febrer, 3 a la segona fase el mes de març) i en farà la valoració a través d'internet, o bé via fax o e-mail.

Hi participaran 50 referències provinents de petits productors de tot el territori de parla catalana, molt exclusius i difícils de trobar en els canals habituals. Els cellers participants són aquells que compleixen els requisits de Vinya-Celler-Masia: elaborar vi i cava a partir de les seves pròpies vinyes, oferir-los al mercat amb una marca pròpia i tenir produccions totals inferiors a 500.000 ampolles.

Per formar-hi part tan sols cal emplenar la butlleta d'inscripció al web www.vinyacellermasia.net abans del 22 de gener de 2010 i fer el pagament de 60€.