"LA RUTA DEL CAFÈ"

31 de gen. 2010

BAR FORUM BCN 2009

16 de gen. 2010

El Dilluns 26 d'octubre uns quants alumnes de Restauració, i també professors, vam assistir a la trobada de Bar Forum BCN ‘09 que va tenir lloc a l’Hotel AB Skipper. Va ser força interessant, ja que vam poder veure un munt de productes, marques, nous formats d’ampolles, noves convinacions per a begudes, competicions de “cocktail flair” en directe.Els que més ens van cridar l’atenció va ser el clàssic Margarita amb nitrògen, el resultat era un còctel semi-sòlid, rom que abans de beure’l mossegaves una llunya de llima amb una cara de cafè i l’altra de sal, el famósGin Tònic amb cogombre, nous dissenys de copes, etc.
Ja estem esperant quan i on serà la pròxima trobada! Afegeix una imatge

2N CONCURS VINYA-CELLER-MASIA DE VINS DE COLLITA PRÒPIA DELS PAÏSOS CATALANS

4 de gen. 2010
Benvolgut amic/ga,

Des del consorci Vinya-Celler-Masia donen la oportunitat als acadèmics, amics i assistents als tastos a participar com a jurat del 2n concurs de vins dels Països Catalans.

Ofereixen la possibilitat de formar part del jurat del concurs de vi, que estarà format per 100 jutges anònims, entre amateurs, professionals i mitjans de comunicació del sector.

Cada jutge rebrà a casa seva 9 vins/caves (6 a la primera fase el mes de febrer, 3 a la segona fase el mes de març) i en farà la valoració a través d'internet, o bé via fax o e-mail.

Hi participaran 50 referències provinents de petits productors de tot el territori de parla catalana, molt exclusius i difícils de trobar en els canals habituals. Els cellers participants són aquells que compleixen els requisits de Vinya-Celler-Masia: elaborar vi i cava a partir de les seves pròpies vinyes, oferir-los al mercat amb una marca pròpia i tenir produccions totals inferiors a 500.000 ampolles.

Per formar-hi part tan sols cal emplenar la butlleta d'inscripció al web www.vinyacellermasia.net abans del 22 de gener de 2010 i fer el pagament de 60€.